SÆSONER

EFTERÅR 2020:                        uge 33-3 (ferie i ugerne 42, 52 og 53)

FORÅR 2020:                           uge 4 - uge 25 (ferie i uge 7 og påske, Kr. Himmelfart og Pinse)

Særlige forløb har dog kortere sæsoner (f.eks. efterfødselshold, temaforløb, børneyoga)

 

Herudover vil der være drop-in yogaklasser i weekender, udvalgte ferieuger og mulighed for at deltage i workshops henover året.

 

HOLD & TILMELDING

Mindste antal deltagere på et hold er 7. 

Tilmelding til et hold er bindende og personlig. Du kan under særlige omstændigheder overdrage din plads på holdet til en anden, hvis der opstår en situation, der gør, at du ikke længere kan deltage på holdet. Hvis du er tilmeldt og springer fra holdet indenfor 14 dage inden sæsonstart, vil du blive opkrævet halvdelen af sæsonens pris. Når sæsonen er startet, er du bundet for hele sæsonen og dermed også betalingen, uanset om betalingen er sket inden sæsonstart eller i rater. 

Hvis du ikke er kommet med fra sæsonstart, har du alligevel mulighed for at starte op på et hold, forudsat at holdet ikke er fyldt op. Så betaler du blot for det resterende antal gange i sæsonen.

Alle faste hold undervises på Realen, Niels Engersvej 5a, 2 th, Fanø.

Der kan oprettes hold efter ønske (min. 7 deltagere) eller private hold, eksempelvis firmayogahold. Kontakt mig for konkrete tilbud.

 

SYGDOM & FRAVÆR

Hvis du er syg eller forhindret i at deltage på dit hold af andre årsager og har meldt afbud senest kl. 7.30 på dagen, kan du hoppe ind på et andet hold, såfremt der er plads. Der vil også være et antal pladser på weekendyoga til at indhente mistede gange henover sæsonen. I efterårssæsonen 2020 er der opsamling: yin søndag d. 15/11 kl. 8.30-10, hatha fredag d. 4. december kl. 16.00-17.30 og hatha fredag d. 8. januar kl. 16-17.30. 

På den måde har du mulighed for at få hele det antal gange, der er i sæsonen. Hvis du har skrevet dig op til en plads på et hold og takker nej, når du tilbydes den, er gangen mistet. Du skal bruge dine mistede gange indenfor den sæson du er tilmeldt. Mistede gange kan ikke overføres til en ny sæson, ligesom de heller ikke refunderes.

 

DROP-IN

Hvis du ikke har mulighed for at følge et hold over en hel sæson, kan du droppe ind på de faste hold såfremt der er ledige pladser eller på yin som er fast weekend drop-in. Jeg tilbyder klippekort til yin, 8 gange for 920 kr. Klippekort er personlige.

Du betaler ved tilmelding og tilmeldingen er bindende og refunderes ikke. Hvis du skulle blive forhindret er du velkommen til at give din plads videre til en anden.

 

PRISER & BETALING
 

Ved deltagelse på hold (sæsonlængden kan variere mellem 18-20 gange):

20 gange a 90 minutter:              2100,-

20 gange a 75 minutter:              1900,-

20 gange a 60 minutter:              1700,-,

 

Drop-in yoga 90 minutter:            130,-

Hvis du er i tvivl og gerne vil prøve en klasse før du tilmelder dig, er det også muligt. En prøvetime koster 105 kr. Beløbet fratrækkes hvis du tilmelder dig et hold. 

Kontonr. ved indbetaling: 7637 7502919

Mobilepay 61603

ENETIMER, SÆRLIGE ARRANGEMENTER OG FORLØB I FIRMAER OG INSTITUTIONER.

Hvis du har lyst til at fordybe dig endnu mere i din praksis eller specifikke områder, kan du få enetime og evt. lavet et personligt yogaprogram. Hvis du vil have et personligt forløb, aftales en pris herfor. Klippekort med 3 klip til 1:1 afspænding tilbydes. Forløb og klippekort er personligt. Læs mere her.

Skal du lave en særlig dag med veninder eller familie, er det også en mulighed at lave en dag med yoga, mindfulness og afspænding. Forplejning kan arrangeres eksempelvis i samarbejde med Rudbecks. Du kan også booke en enkelt yogasession for en gruppe.

Jeg kommer også gerne ud i firmaer og institutioner og laver yoga, mindfulnessforløb ugentlig eller i tidsbegrænsede forløb.

Kontakt mig for at få et tilbud:

Persondataforordning gældende Mette Rexen Yoga

 

Når du tilmelder dig klasser, hold el.a. hos Mette Rexen Yoga bedes du om de informationer, der er brug for i forbindelse med deltagelse, aflysninger el. lign. Ved køb i webshops, vil du blive bedt om adresse. Denne vil ikke blive brugt. Jeg bruger kun dit telefonnummer og din email, hvis det er relevant ift. det hold eller den workshop du er tilmeldt. Dine oplysninger deles ikke med andre. Du bliver heller ikke automatisk tilføjet til maillister.

 

Skal du gå til yoga hos Mette Rexen Yoga behøver du ikke have en profil. Du skal blot tilmelde dig dit hold, din klasse, din workshop og de oplysninger, der gemmes om dig under det enkelte hold er telefonnummer og email. Oplysningerne bruges kun til at kontakte dig, hvis der er ændringer på det hold, du er tilmeldt samt oplysninger om aflysninger.

 

Du får kun nyhedsbreve fra Mette Rexen Yoga hvis du tilmelder dig nyhedsbrev via min hjemmeside.

 

Dit telefonnummer bruges til at sende sms'er hvis der er akutte ændringer på dit hold. Din email bruges kun i særlige tilfælde og kun så længe du er tilmeldt mit hold. Når du ikke længere deltager på mit hold, opbevarer jeg ikke længere dit telefonnummer eller din email.

 

Mette Rexen Yoga har ikke adgang til dine betalings- eller kortoplysninger. 

 

Den 25. maj 2018 træder EU persondataforordning i kraft, og den følger jeg selvfølgelig. Derfor kan du efter denne dato få oplyst hvad vi har af informationer om dig. Få hjælp til adgang til at rette eller slette dine oplysninger m.v. 

 

Mette Rexen Yoga har databehandleraftaler med WIX, Stripe, Mobilepay og Mailchimp. Det betyder, at de sætter alle sejl ind for at overholde Persondataforordningen og passe godt på dine oplysninger. 

Følg mig på Instagram & Facebook

  • Grå Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

METTE REXEN YOGA

Niels Engersvej 5a, 2 th, Fanø 

(ovenpå Realen)

mail: mette.rexen@me.com

tlf: 60194353